de spécialist voor het definitief ontharen voor hem en haar

Het medisch IPL apparaat voor definitieve ontharing

Ons medisch IPL apparaat is doorontwikkeld, veilig en technisch hoogwaardig dat werkt op basis van zichtbaar, hoog energetisch gepulseerd licht dat op de huid wordt gericht. Door middel van gepulseerd licht kan ongewenst haargroei effectief worden behandeld.

 
Het handstuk is compact zodat het goed hanteerbaar is en men gemakkelijk met behulp van de twee verschillende diafragma’s alle lichaamsdelen kan bereiken.
 
Het is zo ontworpen dat al het lichtverlies in de omliggende ruimte zoveel mogelijk voorkomen wordt. Ons IPL systeem beschikt over een uniek geavanceerd, geluidsarm en gereguleerd koelsysteem waardoor de temperatuur in de behandelkop en het apparaat continu gewaarborgd blijft.

 


 


Mocht de temperatuur onverhoopt toch boven een bepaalde  waarde komen, dan worden wij gewaarschuwd door een ingebouwd alarmsysteem. De capaciteit die over wordt gebracht op de huid is, evenals de temperatuur gereguleerd. Dit houdt in dat bij capaciteitsverlies van de lamp het apparaat zichzelf herstelt en er zorg voor draagt dat de capaciteit die wij instellen ook de werkelijke waarde is waarmee wij behandelen.

 
Met ons IPL systeem kan ongewenste haargroei effectief behandeld worden. Door de grote contactfilter (effectief 10cm²) en de korte pulse interval (0,5 – 1,5sec.), is een relatief korte behandeltijd gewaarborgd.
 

Het verschil tussen IPL en Lazer >

 

Huid & haartypes >

 

Neem contact op voor meer info >